Mi a Giro-E: háttér, pontosan hogyan működik, és hogy részt vesz

time lapse photography of bikersA pedálos kerékpárok bevezetésének köszönhetően a tipikusan képzett kerékpárosok képesek megbirkózni a Bajnokok számára általában lefoglalt mászásokkal. És pontosan ez történik a Giro-E-N, amely minden országúti kerékpáros számára lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a Giro d ‘ Italia-t. Mit jelez a Giro-E? A Giro-E az első amatőr kerékpáros alkalom szakaszokban, amely a Giro d ‘ Italia napjain és útjain történik, és az olasz Kerékpáros Szövetség menetrendjében szerepel. Mi kiigazítások csak a kiindulási területek és a gáz kilométer az egyfázisú, ami kevesebb. A Giro-e története és kezdetei az ötödik alkalommal megrendezett Giro – E a Római E-Pri román 2018 áprilisában jelent meg, Giancarlo Fisichella és Gianni Moscon részvételével. Amellett, hogy egyenesen egyediség, az e-kerékpárokkal való színpadi verseny valódi nehézséget jelentett, mivel az első pedállal támogatott versenykerékpár csak néhány hónappal ezelőtt indult. A 2022-es kiadás: a Giro-E 4.kiadása fiatal hátterében az egyik legcsodálatosabbnak bizonyult. A számok által hitelesített siker: 1500 motoros; összesen 1026 kilométert tettek meg;24 780 m kedvező magasságnyereség emelkedett.

Pontosan hogyan giro-e munkahelyek

person riding nbicycle18 szakaszra osztva, napi 70-100 km-es hatótávolsággal, a Giro-E időpróba fázisokat is tartalmaz, amelyek konzisztenciavizsgálatokká válnak. Minden fázis egy kompakt csoportba tartozik, néhány szakasz kivételével, ahol minden résztvevő konzisztencia vizsgákkal és egyedi vizsgálatokkal találkozik a csapatával. Az egyes szakaszok céljától néhány kilométerre a csapatkapitányok részt vesznek a sprintben „ex-házastárs a Giro – e résztvevőinek tervezett egészségügyi központ területe a Giro d’ Italia célvonala közelében jön létre, ahol lehetőségük van tanúja lenni a Corsa Rosa szakemberek érkezésének. Hogy csatlakozik a Giro-E? Minden kerékpáros rajongó, amatőr kerékpáros, profi és bárki, aki részt kíván venni az esemény egy szakaszában, részt vehet a Giro-e-n. milyen kerékpárokat használnak a Giro-E-n? A Giro-e törvény pedálos versenykerékpárok (az úgynevezett e-országúti kerékpárok) használatát javasolja, engedélyezett, 250 motori motorral, optimális sebesség 25 km/h-ra korlátozva. a kerékpárokat a csoportnak kell szállítania. Mi az egyik leghatékonyabb e-bike? Az egyik legerősebb e-bike jelenleg a piacon a Bik sok köszönhetően a kettős lánc származó kerékpárok, eléri a 300 Nm nyomaték, és kap egy optimális sebesség 64 km / h, felszabadító ereje 2000att egy e-bike, amely megnyitja a szemét, de nem Olaszországban, mivel a jelenlegi szabályozás szerint nem tud keringeni. A Giro-e környezeti és társadalmi hatása a Giro-e fő célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a fenntarthatóságra, mind ökológiai, mind mozgási szempontból. A” Fenntarthatósági város ” minden kezdeti városban létrejön, hogy közelebb hozza a látogatókat az alapérték témájához.

Szeretné, hogy megszüntesse a stressz, fenntartani illik, hogy időt a saját?

people sitting on chair with brown wooden tablePróbálja ki a kerékpáros élményt! Egyetlen mozdulattal mindezeket az előnyöket megkaphatja, mert a kerékpározás olyan, mint a meditáció gyakorlása mozgás közben. Mindenki napja kis vagy nagy adag szorongásból és problémákból áll. Néha harag és frusztráció. Amikor a pontok mentek valóban rossz, ez is készült fájdalom. De egy egyszerű biciklizés közelebb hozhat minket a természethez és a legmélyebb „én” – hez. Ez lehet, hogy nekünk megnyugodni ismét, távolítsa el a stresszt, és segíthet nekünk, hogy sokkal tisztábban, mik vagyunk, és mit akarunk. Nem értem, ha valaha is megfigyelték, de ez rendkívül könnyű a hangulat, hogy növeljék után egy kerékpáros kirándulás nélkül is felismerve, hogy miért. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kerékpározás egy kicsit olyan, mint a meditáció. Ez egy olyan érzés, hogy sok gyakorlatok képesek biztosítani, köszönhetően a dob endorfinok. Azonban a kerékpár valószínűleg az egyetlen, amely valóban békésnek érzi magát a világgal, mert a létezés érzése és a tökéletes beilleszkedés a bolygóba, amelyen átesünk.

Kezdeményezés nélkül pedálozunk és kapcsolatba lépünk azzal az állapottal, amelyet „áramlásnak” nevezünk, egy reflektív állapot, amelyben a nyugalom, a koncentráció és a teljesítmény együttműködött, kiemelésre kerül, és átveszi a félelmek és a stressz helyét. És ebben az állapotban jobban felismerjük önmagunkat-a testünket és az elménket-és a körülöttünk lévő világot. Tökéletes körülmény a belső egyensúlyunk növelése, kreatív gondolkodásunk megteremtése és döntéshozatali képességeink növelése.

Szeretné továbbá megtapasztalni a tudatos kerékpározás erejét?

man holding bike while standing on gray mountainVedd ki a fülhallgatót a füledből! Ez határozottan csodálatos, hogy körül, esetleg egy fix felszerelés kerékpár élénk fülhallgató az egyik legkülönbözőbb méretek, annak ellenére, hogy a forgalom és a veszély. Ez egy módja annak, hogy megmutassuk a bizalmat és az önbizalmat. Nagyszerű zene ennek eredményeként segíti az állandó ritmus megőrzését minden gyakorlatban. De amellett, hogy nem vagy magabiztos, mivel a fülhallgató nem teszi lehetővé, hogy odafigyelj a körülötted lévő autók és egyének hangjaira, a zenehallgatás a mai pillanattól kezdve mellőzhet, elválaszthat téged a körülötted lévő világtól. És felszálltál a biciklidre, hogy ne különülj el magadtól, hanem hogy elmerülj az igazságban. A kerékpáron a zenére való odafigyelés egy változata annak, hogy kilépjünk az izgatott megjelenés mellett. Az éberség szempontjából ez kontraproduktív választás. Válassza szét a kerékpáros számítógépet. A GPS és a szívár monitorok fontos adatokat szolgáltatnak azok számára, akik a kerékpározást sporttevékenységnek tekintik, de a fizikai és mentális egészségre és wellness-re gyakorolt hatások még digitális eszközök használata nélkül is kézzelfoghatóak.

A számlálók hiánya, amelyeket folyamatosan ellenőrizni kell, a kormányon vagy a csuklón, lehetővé teszi, hogy a mozgására, testére és tapasztalataira koncentráljon, miközben „a tájon belül”áramlik. A hatékonyság növeléséből származó pszichológiai stimuláció nem egyenértékű a szellemi táplálékkal, frissességgel és lendülettel, amely tudatos gondolkodást, a jelen pillanat tudatosságát kínálja. Anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy követned kell egy tanfolyamot, engedd meg magadnak, hogy a legbelső érzéseid vezessenek, és hogy mi befolyásolja az észleléseidet. Figyeljen a testére. Tudatosan pedálozni, fordítson rendkívüli figyelmet azokra az érzésekre, amelyeket a teste küld neked, valóban érezze a levegőt az arcán, a nyereg, amely úgy tart fenn, mint egy támasz, a kezek, amelyek a kormányt a szükséges kis nyomással fogják meg, érezze az örvénylő lábakat, a lábat, amely megnyomja a pedált. Koncentráljon és figyeljen a lélegzetére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ötletei nem tévednek el, és nem esnek áldozatul a napi aggodalmaknak és a feszültségnek. Mosolyogj. Ahogy lovagolni figyelembe véve mindezt, akkor biztosan észre, hogy mennyire könnyebb mosolyogni. A kerékpározás egy teljesen természetes antidepresszáns. Anélkül, hogy felismerné, mosoly jelenhet meg az ajkán, de ha nem, akkor gyorsan érezni fogja a szíved mosolyát. Minden bizonnyal szándékában áll, hogy üdvözölje minden egyes ember teljesíti, akkor úgy érzi, nyugodt a világon, valamint számos más emberi lények. Biztosan meghallgatod a tapasztalataidat, és ugyanakkor a sajátodat is úgy tekinted, mint egy fejlődést.

Szólj hozzá!