Kerékpározás az alapoktól kezdve: szokásos műveletek a kerékpározás megkezdéséhez

man and woman riding road bikes at the road near shoreMit javasol a kerékpározás? És mire van szükség a gyakorlásához? Melyek a kerékpáros Ünnepek alapjai? Milyen kerékpárra és milyen eszközökre van szükség? Alapvetően, pontosan hogyan jön, hogy egy kerékpáros turista megy vissza tér egy? Ezek mind jogos kérdések azok számára, akik szeretnék megközelíteni ezt a fajta utazás, amely uralja egyre több ember: nem csak szerelmesek levegőt és a képzés, de hasonlóképpen a háztartások gyerekekkel, Párok, fiatalok, nyugdíjasok, könnyen érdekelt emberek, hogy szeretné, hogy sokkal jobban megérteni, hogy egy kerékpáros nyaralás funkciók. Sok köszönet a nagyobb hangsúlyt a légkör, a fenntarthatóság és a vágy, hogy kiderüljön, egy lassabb ütemben, amely lehetővé teszi a különböző stratégia a területek, kerékpáros turista az elmúlt években fokozza, továbbá köszönhetően a pénzügyi beruházások kerékpárutak, jól jelölt utak, ad hoc létesítmények kerékpárosok, berendezések és kerékpáros üdülőhelyek. És a meglévő világjárvány után, amely prioritássá teszi a társadalmi távolságtartást, a hatalmas szabadtéri szobákat és a tömegturizmusból származó áramkörök újrafelfedezését, arra készülünk, hogy fogadjunk, hogy a kerékpáros turizmus is elnéptelenedik az elkövetkező hónapokban.

Mit jelent a kerékpározás

gray and black road bikeKezdjük az elején: mi a kerékpározás? Egyszerű: ez azt jelenti, hogy turista kerékpárral, akár mindkét kereket a vonatra, az autóra vagy más közlekedési eszközre forgatja. A kerékpárosok aludhatnak a szabadban sátrakban, magukkal hozva minden apró dolgot, amire szüksége van a nyaraláshoz, vagy támaszkodhat szállodákra, hostelekre, parasztházakra, b& B-re és különösen a bikehotelre, olyan központokra, amelyek az éjszaka folyamán továbbra is számos szolgáltatást használnak a kerékpárral utazók számára, beleértve a mechanikus műhelyt és az autó mosásának lehetőségét. Alapvetően van valami minden preferenciához és minden egyes költségvetési tervhez! Minden készen áll? Itt van a 5 akciók kiváló motorossá váláshoz. Tervezze meg a legelső elemet, amelyre gondolni kell, az útvonal megválasztása: elkezdi-e kerékpározni Olaszországban? Vagy külföldön? Inkább egy utazó nyaralást szeretne, napi megállókkal és éjszakai tartózkodásokkal különböző területeken, vagy egy bázison marad, majd a közeli nap folyamán élményben részesül? És legfőképpen, milyen útfelületen: aszfalt vagy off-road?

A felülvizsgálandó tényezők a következők: a rendelkezésre álló ünnepek időtartama; képzés mértéke; teljes költségvetés; a kerékpárutak és a kerékpárral felszerelt létesítmények láthatósága az útvonal mentén; bármilyen közlekedési eszköz az úticél eléréséhez; éghajlat az úticélon (télen is kerékpározhat, például a Marche-ban, de sokkal jobb, ha télre van felszerelve). Ebben az esetben ne feledje, hogy ha úgy dönt, hogy egy sátorban marad, akkor minden bizonnyal további súlya lesz a kerékpárral. Vagy fordulhat szakosodott cégekhez és kirándulóüzemeltetőkhöz, akik a terv megszervezésével és az éjszakai maradványok biztosításával együtt közvetlenül az egyik szakaszból a másikba szállítják a poggyászokat, bérelnek kerékpárokat és berendezéseket, gondoskodnak a kevert szállítási képletekről bike + train és automatikus mechanikát és támogatást nyújthatnak előre nem látható alkalmakkor.

Kerékpáros turizmus

a group of people riding bikes across a bridgeMelyik kerékpárt válassza a kerékpározáshoz? Minden az ütemtervtől függ. Általában a mountainbike (terepkerékpár) vagy a túrázó kerékpár kiválasztásával kezdődik: vigyázzon, mivel ezek nem ugyanazok. A túrabicikli. A túrázás vagy a keresztezett kerékpárok kiválóan alkalmasak aszfaltozott utak tanfolyamaira. A gumik és az ad hoc felfüggesztések miatt néhány szennyeződést is szülnek, de nem erre a funkcióra születtek. Ezek olyan kerékpárok, amelyek valószínűleg alkalmazkodnak a kerékpáros kirándulásra indulók igényeihez, és kiváló választás lehet azok számára, akiknek több kilométerük van. Testre szabhatók csomagtartókkal, sárvédőkkel, dinamófényekkel és kerékpár számítógépes rendszerekkel a kormányra szerelhető kerékpárok számára. Mtb (MTB). Azok, akik off-road vagy kombinált útvonalakat választanak, válasszanak egy mountainbike-ot, amely szélesebb gumiabroncsokat szerel fel, és ideális a burkolatlan útfelületekhez, és ténylegesen párnázott felfüggesztéssel rendelkezik. Ebike, zúzott szikla, országúti kerékpárok és kerékpáros kerékpárok természetesen a terepkerékpár és a trekking kerékpárok lehetnek a legjobb választás azok számára, akik el akarják kezdeni, azok számára, akik közel állnak a kerékpározáshoz a square one-tól.

Azonban hagyjuk nem nem emlékszik, azonban, hogy a fontos dolog az, hogy egy utazás, elhagyni, kezdeni. Csak hogyan ne hanyagoljuk el, hogy számos különböző más kerékpárok utazáshoz: meg tudod csinálni ebike kerékpározás? Persze, hogy tudom. Ezt a rövid cikket állítottuk össze: kerékpározás ebike-ban: tévhitek, amelyeket ki kell tenni a pedállal segített utazás során. Azt tanácsoljuk, hogy nézze meg … kavics: sokoldalú kerékpárok, (szinte) kiválóan alkalmasak utazáshoz is. Beszéltünk róla ebben az írásban: kavics: a (szinte) tökéletes kerékpár kerékpározáshoz. Ezért válassza, akkor vannak valódi kerékpáros kerékpárok. 2021 elején írtuk ezt a cikket, amely a tervek ellenőrzőlistáját kínálja: kerékpáros kerékpárok, a 2021-es Hírek: 11 változat listája, amelyek közül választhat versenykerékpárok közül. Tudod használni a bikepacking nem bajok. Néhány módszerrel. Nézd meg ezt a cikket: Hogyan lehet egy versenykerékpárt jobbra kerékpáros kerékpárrá alakítani. Felszerelés. Amikor kiválasztottuk az utat és megvettük a kerékpárt, gondoskodjunk a felszerelésről. A kerékpáros nyaralás szüksége van, hogy vannak: utazási csomagtartó kerékpártáskák hol tegye poggyász (szükséges, hogy csökkentsék a súlyt), a „kerékpáros” változat; keret táskák azok számára, akik felvenni a „bikepacking”; fények; kormány táska; sisak és potenciálisan kesztyű; mentő javító készlet; kerékpár menza; döntő elsősegély csomag; visszapillantó tükör; fényvisszaverő mellény; lopásgátló lánc; lehetséges kocsi a gyermekek szállítására.

Milyen típusú képzésre van szükség

yellow and black love printA kerékpáros kirándulás előtt sokan kíváncsiak arra, hogy milyen képzésre van szükség. Hadd tisztázzam: ez egy nyaralás, nem a Giro d ‘ Italia! Vannak olyan kerékpárutak, amelyek mindenki számára alkalmasak, azok számára is, akik nem járnak a fitneszközpontba minden nap: a legfontosabb dolog az, hogy kiválasszuk azt, amelyik a legjobban illik a fizikai formájához. Azok, akik az első tapasztalatokra mennek, minden bizonnyal jobban választanak egy egyenes utat, kevés különbséggel a magasságban, elsősorban a közvetlen és jól jelentős szakaszokon, sokkal jobb, ha a vízi utak mentén, vagy még több ponttal, ahol megállni egy megállásra az egyik szakasz és a másik között. Indulás előtt jó megszokni a kerékpárt néhány utazással, fokozatosan meghosszabbítva az utazási időket, különösen a kezdés előtti hónapban. Ahogy fentebb írtuk, vannak olyan cégek, amelyek a fázisok közötti poggyászszállítást kezelik: ez azt jelenti, hogy reggel kerékpárral hagyja el az üdülőhelyet, és könnyedén megtalálja poggyászát a szomszédos szállodában. Alternatív megoldásként, ha kiváló testmozgással rendelkezik, dönthet egy igényesebb kerékpáros vakációról, hosszabb szakaszokkal, amelyek szintén 8 órát (vagy talán sokkal többet) igényelnek a kerékpározáshoz. A kerékpár létezik, a poggyász felkészül, az utazási terv elkészül: az utolsó tipp? Élvezze a nyaralást! Nézze meg a körülötted lévő tájat, értékelje a pillanatot, értékelje az élményt: a kerékpáros vakáció csodálatos eszköz arra, hogy meghallgassa környezetét, betartsa a lassabb ritmusokat, egész nap szabadban maradjon, esetleg természetes környezetben. Akár a tónál, a folyók mentén, akár az erdőben, a hegyekben vagy a jól megjelölt kerékpáros tanfolyamokon kerékpározik, tudja, hogy jót tesz a testének és a környezetnek. Kényeztesse magát ínyenc szünetekkel vacsorára, használja ki a kisvárosokat, hogy megtalálja a kézműves üzleteket és a szomszédos termelőket, beszéljen a polgárokkal. Röviden, érezd jól magad: biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz az első a sok más ünnep közül a bike-ban!

Szólj hozzá!