A kerékpározás 3 fő szakasza

group of cyclist on asphalt roadA pénzügyi év során világszerte különböző hosszúságú, időtartamú és keménységű fázisversenyek széles skálája létezik. A kerékpározás három fő fázisversenyét Les Grand Tours-nak hívják. A Grand Scenic tour csak az egyik legrangosabb kerékpáros verseny a kerékpáros számára, hogy nyerjen-egyszerűen vegyen részt. Számos kerékpáros és kerékpáros csapat tervezi, hogy jól teljesít a 3 nagy színpadi verseny egyikében – és a győzelem jelzi a védett területet a háttér kiadványokban a kerékpározás legnagyobb nevei között. A kerékpározásban a Grand Tours a 3 fő szakértő európai színpadi verseny: az Excursion de France (Scenic tour of France, fuss figyelembe véve, hogy 1903). Giro d ‘ Italia (Olaszország forduló, fuss figyelembe véve, hogy 1909). Vuelta a Espa Inconca (spanyolországi turné, 1935 óta).

A Giro d ‘ Italia májusban, az Excursion de France júliusban és a Vuelta a Espa Inconca szeptemberben kerül megrendezésre, és mindhárom verseny három hétig tart, napi szakaszokkal. A fázisok a szint és a hegyi szakaszok keveréke, és naponta üdvözlik a szakasz győztesét. Az utolsó szakasz után kihirdetik az Általános bajnokot. A színpadi verseny egy kerékpáros verseny, amely számos önálló kerékpáros versenyre oszlik. Az összesített győztes az a versenyző, aki az összes szakaszt a vegyes legrövidebb idő alatt fejezi be. Minden szakasz rendes kerékpárversenyként fut, a szakasz győztesét pedig a szakasz után üdvözlik, mint az éllovast.

Mi a neve a népszerű kerékpárversenynek?

man and woman on bikes in highwayA pálya kerékpározás három fő szakaszversenye. A három nagy szakaszverseny, a Scenic tour de France, a Giro d ‘ Italia és a Vuelta a Espa Inconitsa a hosszuk és időtartamuk miatt különböznek a többi versenytől. Felett 3 hétig, a lovasok különböző tájakon keresztül küzdenek eszközeikkel. A három jelentős szakaszverseny sokkal több pontot kínál az UCI bögre világranglistáján, mint az év számos más fázisversenye-az Excursion de France győztese 200 Globe bögre faktort kap, míg a Giro d ‘ Italia és a Vuelta a Espa Appa győztese 170-et kap. Ezzel szemben a különféle egyéb 11 pontszerző fázisú versenyek (pl.) győztese megkapja a díjat. Svájc forduló vagy Párizs-Nizza) 100 pont. Természetesen ez azt is hozzáteszi, hogy a három fázisú versenyek a legkiemelkedőbbek és a legfontosabbak egy adott időszakban.

Ezenkívül a privát szakaszok lehetnek egyindításos szakaszok, ahol a kerékpárosok a szokásosnál sokkal rövidebb úton haladnak egy-egy úton. Általában Csoportos időfutamot is tartanak, az egyes csoportok egyedül versenyeznek. A résztvevő csoportok vállalati csapatok, és az UCI licenccel rendelkező csapatoknak a rajthoz kell állniuk. Az egésznek a tetejébe, néhány extra csapatot hívnak meg, amelyeket a szervezők szívesen felvennének. A festői tour de France-on például 4 francia csoportot üdvözölnek – hogy megmutassák a francia színeket. A csapatok 8-9 motorossal indulnak. MELYIK MOTOROSOK NYERTÉK MIND A 3 NAGY UTAT? Hogy sikerült megnyerni mind a három jelentős szakasz versenyek, Excursion de France, Vuelta a Espa Donitona & & Giro d ‘ Italia? Kétségtelen, hogy meglehetősen sok kerékpáros van, akik karrierjük során valóban sikerült megnyerni mind a 3 nagy túrát: örvény Merckx; Bernard Hinault; Jacques Anquetil; Alberto Contador; Chris Froome; Felice Gimondi; Vincenzo Nibali. A három jelentős szakaszverseny egyik legeredményesebb motorosa Eddy Merckx (természetesen) 11 sikerrel (5 mind a Giro-n, mind a Scenic tour de France-on, egy pedig a Vuelta-n). Az olyan nagy nevek, mint Fausto Coppi és Gino Bartali nem gondoskodtak arról, hogy megnyerjék a Vuelta-t, és ezért nem tudtak felkerülni a listára-de más alkalommal is. Legfőképpen, 5-szeres spanyol túra victor Miguel Indurain nyert 2 Giro diadal azonban soha nem nyert hazájában.

Versenyzők és kabátok egy kerékpáros fázis versenyen

group of cyclists marching on highwayA szakaszverseny általános versenyzőit kategóriának hívják, és ennek a versenynek a megnyerése minden bizonnyal a legnagyobb pont. Ahhoz, hogy a kerékpárosnak bármilyen reménye legyen a kategória megnyerésére, szilárdnak kell lennie mind a magányos kezdési fegyelemben, mind a hegyekben, amelyek mind az általános kategória szempontjából a legfontosabb szempontok. Ez az, ahol potenciálisan veszíthet és nyerhet sok időt, szemben a versennyel. Azonban nem minden csoportnak van feltételezett kategóriájú kerékpárosa. Szerencsére sok kisebb versenyző is van a versenyen, nyilvánvalóan az egyes szakaszok mellett, így sokkal több lehetőség van arra, hogy kiválasszon egy bizonyos technikát, amelyért versenyezni és versenyezni tud azokon a versenyeken, ahol úgy gondolja, hogy a motorosok különbséget tehetnek.

A fázisverseny során a vezető kerékpárosok egy bizonyos árnyalatú mezt viselnek, amely az adott versenyeken képviselteti magát. A járművezető pólója. A szakaszversenyen a vezető kabátját az a motoros viseli, aki általában vezeti a versenyt-vagyis az a motoros, aki általában a legkevesebb időt töltötte az összes szakaszon. Azok a motorosok, akik általában jól teljesítenek a kategóriában, olyan motorosok, akik szilárdak a magányos kezdetekben, de ugyanakkor képesek túljutni a hegyeken anélkül, hogy túl sok időt töltenének. Ugyanakkor ezek olyan versenyzők, akik tartósak ahhoz, hogy kezeljék a (gyakorlatilag) napi nehézségek 3 kemény hetét anélkül, hogy sok szabadnapjuk lenne. Tipikus kategória kerékpárosok Bernard Hinault, Laurent Fignon, Miguel Indurain, Lance Armstrong, Jan Ullrich-és természetesen Alberto Contador. Emellett megemlítheti a Swirl Merckx-et is, azonban minden mást megnyert, amiben futott. A hill póló. A hegymászók versenyzői. A hegyek kabátját az a versenyző viseli, aki elérte a hegyek versenyében szereplő mászások egyik legfontosabb tényezőjét. Jellemzően a kis, könnyű motorosok versenyeznek a hegyi versenyen-olyan versenyzők, mint Frederico Bahamontes, Lucien Van Impe, és az utóbbi időben Marco Pantani, Richard Virenque és a dán Michael Rasmussen. Igen, a színpad Németországból Belgiumba vezet. Északról délre van. Ie. Belgium északi sarka, majd mosts valószínűleg a nagyváros Li Main-ge. Ezután pedig gyorsan ismerős talajon vagyunk kerékpárosok. Először is, Belgium az egyik legelső és legnagyobb kerékpáros nemzet. Másodszor, a Li ons önmagában egy történet. De vigyázz, a Li ++ a legismertebb, mint a kerékpározás egyik fantasztikus klasszikusának kiinduló tényezője és célállomása, a Li ++ – Bastogne-Li++. Az egyik feltételezett „műemlék”.

Ez egy műszerfal a „klasszikusok”nevű versenyek felett. Az öt monolit a következő: Milánó-San Remo, Flandria körül, Párizs-Roubaix, Li Enterprises-Bastogne-Li Enterprises és Giro di Lombardia. Li Enterprises-Bastogne-Li Enterprises az egyik legnagyobb verseny a kerékpározás. De annak a szakasznak, amelyet ma látni fogunk, nem sok köze van a hegyekhez és a hegyekhez, amelyeket megértünk ebből a versenyből. Amellett, hogy a neve a cél város Li Enterprises. Az Ardennes-hegység Li-től délre kezdődik. Ergo, a színpadon ma nincsenek a jól ismert domboldalak az ösvényen. „A csomó csata” egy jelentős film címe volt. Patton tábornok és von Rundstedt tábornok. Aztán ott volt a” Patton” film, George C. Scott figyelemre méltó, mint a tábornok. Mindazonáltal, ez elegendő egy kezdő tényező számomra, hogy elinduljak egy zegzugos memóriaútra a sok éves hatalmas verziókkal. Szeretnék kiemelni néhány nevet és néhány személyes eredményt, amelyek kiemelkednek. A Li Enterprises egy misztikus, sötét metropolisz. Amikor fiatal középiskolás diákként odaértem a kezdeti hüvelykujj-kirándulásaimra, jelentős élmény volt látni, hogy a város ott fekszik a Meuse folyón, sárga fényben fürdött az út túloldalán lévő nagy lámpákból. És amikor közelebb értetek, láthattátok a jelentős tűzokádó robbanásfűtő rendszereket tükrözve a folyó sötét vizében. Az éjszakai élet szintén meglehetősen egyedi volt. Rengeteg kis bár volt barátságos nőkkel. Azokban a szobákban kék volt a fény. Sci-fi volt. Színes Orgia volt, hogy meglátogassa a Li Enterprises-t. Megértették, hogy a Maigret-regények papája, Georges Simenon sétált az utcán késő este. Csodáltam őt. Folyamatosan dohányzott egy csővezetéket. Akárcsak a főszereplő. Lenyeltem azokat a könyveket. A csendes ember, Maigret rendőrbiztos volt az első különc nyomozó hős az Európai bűncselekmények irodalmi műveiben.

Szólj hozzá!