GIRO: a magyar fizetések gyorsabbá és biztonságosabbá tétele

man in black suit holding white iphone 5A GIRO jelenleg elindította NYE azonnali visszafizetési rendszerét, amely a jól bevált platformon-RealTime24 / 7-alapul, amelyet az Internet modern technológiája hajt. A kezdeti napokban feldolgozott nagy mennyiségek, tekintettel arra, hogy az Indítás a nye rendszernek repülési indulást kínált. „Izgatottak vagyunk, hogy technológiánk ilyen jól teljesít egy olyan indításkor, ahol a sebesség, a stabilitás és a megbízhatóság kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy kielégítsük a várt nagy mennyiséget a második üzembe helyezéstől kezdve.

Kiváló látni, hogy a GIRO-val folytatott szoros együttműködés most kialakulóban van” – kommentálja Paul Joynt, a Nets Repayments International SVP-je. A GIRO rendszer havonta 5-600 üzletet képes kezelni. A beszerzési gyártási mennyiség 100% – a, mivel az indítás sokkal kevesebb, mint egy másodperc alatt befejeződik. A GIRO több hónapos alapos tesztelést fektetett be a magyar banki környezettel együtt, több mint 120 millió tesztüzletet teljesítve. A tanácsadói és fejlesztési párbeszéd során a GIRO több mint 3000 megkeresésre válaszolt, hogy a nye remedy tapasztalata minden bizonnyal abszolút értékes legyen az egész magyar kultúra számára. „A valós idejű elszámolások elindítása Magyarországon nemcsak a GIRO, hanem az egész magyar gazdasági piac számára is döntő lépést jelent. A pályázati eljárás során gondosan működtünk együtt a Nets-szel, és garantáltuk azt a terméket és partnerségi értéket, amelyet a pályázati és szállítóválasztási folyamat befejezésekor kerestünk.”állította Dr. Selmecci-Kovpigcs, a GIRO vezérigazgatója. „Jelenleg arra számítunk, hogy tovább fejlesztjük a visszafizetési rendszer képességeit, és segítünk a nye és az élvonalbeli termékek fejlesztésében az Internettel együttműködve.”A Realtime24/ 7 rendszer magyarországi bevezetése egy programterjesztés. RealTime24 / 7 is könnyen elérhető, mint egy kezelt szolgáltatás. A Dániában, Olaszországban, Szlovéniában és Norvégiában történő gyártást megoldásként kezelik. Számos valós idejű 24/7 megvalósítások közé overlay megoldások, ahol az előnyeit azonnali visszafizetések tőkeáttételes javára minden esemény a fizetési környezetben.

Valós idejű visszafizetés mastercards felhasználásával

person holding Visa card and white deviceA MasterCard és az ACI készen állt arra, hogy olyan lehetőséget kínáljon, amely gyorsabbá, kevésbé összetettebbé és biztonságosabbá teszi a fizetéseket. A valós idejű fizetések megváltoztatták, hogy számtalan ember fizet és utal át készpénzt, és a nemzetek világszerte olyan megoldásokat keresnek, amelyek a fogyasztók, a szervezetek és a pénzügyi intézmények javát szolgálják. Azzal a szándékkal, hogy átugorják Európai társaikat, és áttérjenek a régebbi modern technológiákra, amelyek szerint a fizetések feldolgozása még mindig egy órát vehet igénybe, Magyarország együttműködött a Mastercarddal és az ACI-vel egy olyan valós idejű fizetési szolgáltatás kifejlesztésében, amely bizonyos fizetéseket másodpercek alatt, napi 24 órában, az év 365 napján képes végrehajtani. A lakossági fizetések hatékonyságának növelése és az ország visszafizetési piacán a verseny fokozása érdekében a Mastercard Payment Provider (MPS) 2018-ban kezdett dolgozni, és a GIRO-val, a Magyar Nemzeti Elszámolóházzal együttműködve valós idejű visszafizetési programokat hajtott végre, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb elszámolásokból nyerjenek. Az előnyök közé tartoznak olyan funkciók, mint a számlaszámok megváltoztatása tollnevekkel, például okos telefonszámmal vagy kr-kóddal, így egyszerűbbé válik a készpénz fizetése és mozgatása.

Ugyanakkor az ACI együttműködött az OTP és az erste Magyar pénzintézetekkel, hogy beépítsék az általuk használható visszafizetési innovációt-egy élvonalbeli, skálázható és költséghatékony fizetési megoldást, amely megfelel a szabályozási szabványoknak és erős platformot biztosít a jövőbeli fejlődéshez. Az eredmény valóban egyértelmű volt. Az első három napban egymillió tranzakció fejeződött be, és 300 millió tranzakció ténylegesen befejeződött 2022 júniusáig. A tipikus elszámolási idők egy óráról kevesebb mint öt másodpercre csökkentek, a Magyar Giro vásárlások 75% – át az ACI nye enterprise visszafizetési rendszerén keresztül irányították-ez eddig 117 milliárd dollár volt. „A Mastercard és a GIRO közötti együttműködés nemcsak azt sugallta, hogy a fizetések jelenleg gyorsabban zajlanak, hanem egyszerűbbé és egyszerűbbé is tették őket „-mondta Dr. ” A Nyes Giro azonnali fizetések valódi kiigazításokat hoztak Magyarországon a kultúra, az egyének és a monetáris szolgáltatások szempontjából, és várakozással tekintünk arra, hogy a jövőben új és élvonalbeli tételekben segítsünk.”2021-ben a Mastercard és az ACI stratégiai partnerséget mutatott be annak érdekében, hogy a kategóriájában a legjobb fő keretrendszert, a visszafizetés lokalizációját és a hozzáférést biztosító jogorvoslatokat hozza a központi bankokhoz, a rendszervezérlőkhöz, a pénzügyi intézményekhez, az elszámolási társaságokhoz és más vállalatokhoz, amelyek valós idejű visszafizetési erőfeszítéseket indítanak szerte a világon. „Ahogy az országok és régiók fejlesztik fizetési rendszereiket, az egyének, a vállalatok és a gazdasági környezet világszerte jelentősen megtapasztalják az előnyöket, a választási lehetőségeket és a valós idejű fizetéseket”-mondta Peter Reynolds, a Mastercard valós idejű visszafizetésekért felelős alelnöke. „A magyarországi ACI-vel szoros együttműködésben közösen olyan rendszert tudtunk létrehozni, amely ma már óraszám helyett másodpercben finomítja a visszafizetéseket, miközben lehetőséget és innovációt teremt mind a piaci egyének, mind a végfelhasználók számára.”A Mastercard és az ACI együttesen olyan know-how-val, tapasztalattal és eszközökkel rendelkezik, amelyek támogatják a szabályozókat és az üzemeltetőket az olyan rendszerekre való áttérés során, amelyek sokkal gyorsabbá és biztonságosabbá teszik a fizetéseket mindenki számára.

Nye dimensioner I települések: a magyarországi közvetlen települések bevezetésének háttere

person using laptop computer holding cardA lakossági elszámolások hatékonyságának növelése, valamint a fizetési piac és a magyar gazdasági környezet versenyének fokozása érdekében az MNB javaslatot tett az azonnali visszafizetési lehetőség magyarországi megvalósítására. A vadonatúj fizetési rendszer bemutatásával az volt a cél, hogy a magyar törlesztőrészletek között másodpercek alatt, 24/7/365 alapon azonnal lehessen fizetni. Egy másik cél annak garantálása volt, hogy a rendszer iránymutatásai lehetővé tegyék a piaci szereplők számára az alapvető infrastruktúrát javító további megoldások kínálatát. Az azonnali visszafizetési rendszert hatékonyan vezették be 2. Március 2020.

A nye szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy maximalizálják a frissített interakciót és az informatikai modern technológiákat, amelyek az elmúlt években valóban olcsóak voltak. Ráadásul a bankok és egyéb elszámolási szolgáltatók megfelelő növekedése esetén, amelyek az alapvető lehetőségekre épülnek, az azonnali visszafizetési megoldás képes arra, hogy különböző visszafizetési forgatókönyvekben elérhetővé tegye a digitális elszámolást, és lehetőséget biztosítson a különböző elszámolási módszerek közötti válogatásra a pénz felhasználása mellett. Az azonnali visszafizetési szolgáltatás keretében kifejlesztett NYE standard lehetőségekre támaszkodva az élvonalbeli elszámolási szolgáltatások fejlesztése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ez viszont minden bizonnyal javítja a jelenlegi egyének versenyképességét a kiegyenlítési piacon, és kevésbé lesz bonyolult a nye egyének számára, hogy belépjenek az elszámolási piacra, ahol ugyanolyan infrastruktúrával rendelkeznek szolgáltatásaik ellátásához, mint a jelenlegi egyének.

A 2. 2020 márciusában új korszak kezdődött a lakossági pénzügyek területén Magyarországon az azonnali elszámolási megoldás hatékony bevezetésével. A világviszonylatban is egészen különleges Magyar design kivitelezéséhez egy rendkívüli fejlesztési feladatra volt szükség, amelynek révén a fogyasztók folyamatosan profitálhatnak abból, hogy a kredittranzakciók az év során 5 másodperc alatt befejeződnek. Ennek eredményeként a rendszer létesítményét, mint az eddigi legjelentősebb előrelépést a lakossági települések hátterében, több éves erőfeszítés és előkészítő munka előzte meg, amelybe a magyar települési piac minden szereplője bekerült. A központi A Magyar Nemzeti Bank és a GIRO, a központi keretrendszer eljárásáért felelős magyar automatizált elszámolási Rezidencia, számos közintézményen, például a Magyar Államkincstáron és a Nemzeti Adó-és Vámhivatalon keresztül a bankokhoz és más elszámoló társaságokhoz, a visszafizetési piacot támogató informatikai növekedési cégek mellett számtalan szervezet működött együtt a kitűzött cél elérése érdekében. Ennek a kiterjedt együttműködésnek köszönhetően a belföldi kifizetések a másodikban teljesen új szintre emelkedtek. 2020. március, amely növelte az ipar és a gazdaság versenyképességét. Ez a kiadvány azért készült, hogy összegyűjtse a közös munkában részt vevő főbb szereplők emlékeit, és megünnepelje ezt a csodálatos munkát.

Szólj hozzá!