Mi az a verseny kerékpár?

Mi az a verseny kerékpár?Számos sportoló képzeli el, hogy elkezd lovagolni egy versenykerékpárral: a szépség és a hosszú háttér, amelyet ez a teherautó magával hoz, szilárd vonzerőt alakít ki, és így születik meg a kíváncsiság és a kipróbálás. Nem a közös kerékpár, annak tulajdonságai, újításai és az a helyzet, amelyet a motorosnak meg kell tennie, az úttest kerékpárját a sport gyakorlásának, edzésének, teljesítésének és fittségének megőrzésének módszerévé teszi. És ahogy maga a név is ajánlja, úgy hozták létre, hogy az aszfalton legyen, a sebesség és az aerodinamika érdekében! „Az autóverseny-kerékpárt autóversenyzésre hozták létre, a versenyzők számára pályákon, sorban vagy velodromokban, mind egynapos, mind többnapos szakaszversenyekre.

Az első versenykerékpárok az 19 secolo végén születtek a legjobban. Ezután kisebb geometriai frissítések történtek, de soha nem volt felfordulás a ruby keretrendszerével kapcsolatban. Minden bizonnyal fejlesztés történt más alkatrészeiben, például az építéshez és építéshez használt termékekben, a fogaskerekekben, a kerekekben, a nyeregben és más, többé-kevésbé fontos eszközökben, mindez arra összpontosított, hogy a kerékpár fokozatosan könnyű legyen és csináljon. A termékek fejlesztése a 80-as évek elején kezdődött, köszönhetően az acél mechanikus kezelésére szolgáló vadonatúj modern technológiák fejlődésének, amely a fő termék volt, amelyből az adott időszak autóversenyző kerékpárjainak többsége készült, és az alumínium, amelyet csak speciális réskeretek gyártásához használtak. Az alumínium fantasztikus fellendülésére a 90-es években került sor, köszönhetően az ezzel az anyaggal ellátott új csőszakaszok fejlesztésének, valamint az elkészített keretek fokozott mozgékonyságának. A 2000-es években a szerkezetek szénszálból és titánból készültek, nagyon könnyű, de ugyanakkor nagyon merev termékek. A mai napig a legtöbb Motorkerékpár Anyaga a szén, amely lehetővé teszi a merev vázak kifejlesztését olyan helyeken, ahol nagyobb a stressz, de könnyű és rugalmas is számos más területen, növelve a teherautó kényelmét. Ezenkívül a szén nagyobb variabilitást tesz lehetővé a vázterületeken, ami műszaki jellemzői miatt sokkal könnyebb keretekhez vezet, mint a nagyon korai acélszerkezetek. Mi az autóverseny kerékpár? Szükségszerűen a versenykerékpár versenyekre készült. Formája és technológiai jellemzői miatt ideális kerékpár a sima aszfalton való közlekedéshez és a szélessáv eléréséhez … csak azért, hogy versenyezzen, és miért ne nyerjen!

Hogyan készülnek a versenyző kerékpárok?

a bicycle parked on a sidewalkFő jellemzői a könnyű, vékony gumiabroncsok, a „kontúrokkal” ellátott klasszikus kormány, valamint a „forard” – ként meghatározott vezetési helyzet most egyértelműbb, hogy miről beszélünk?! Az időmérő kerékpárok olyan kerékpárok, amelyeket egy-vagy csapatidő-tesztekben használnak. Ezek olyan kerékpárok, ahol az aerodinamika minden, és mivel a kormányhoz csatolt függelékekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felhalmozott és fejlett beállítást, meg kell vizsgálni alakjukat a szélcsatornában. Ez a fajta kerékpár alkalmas sík vagy hullámzó útvonalakra, nem alkalmas olyan hegymászásokra, amelyekhez állóképességi kerékpárokat használnak. Az Aeroad az egyik legmegfelelőbb motorkerékpár sík terepen és sebességgel. Ehhez a csúcskategóriás változatok huzal -, fék-és sebességváltójáratokkal rendelkeznek a szerkezet belsejében, és általában nagy horderejű kerekekkel vannak felszerelve, amelyek elősegítik a dinamizmust és a szélessáv megőrzését. Ezek kissé merevebb kerékpárok, mint az állóképességi kerékpárok,és ez a kényelem rovására fars el. Ellentétben a közhiedelemmel, ma ők is könnyű, következésképpen szintén alkalmas kezelésére hosszú mászik fel.

Az állóképességi kerékpárok sokkal kényelmesebb kerékpárok, és jobbak a mászáshoz és a hosszú hegyi szakaszokhoz. Ezek a kerékpárok általában hagyományos, nem feltűnő kerekekkel vannak felszerelve, sokkal manőverezhetőbbek és stílusosabbak felfelé. Manapság különösen a televízió és a kormány területén fejlődtek, sokkal inkább hasonlítanak Aeroad „unokatestvéreikre”. Fék. Szinte az összes kerékpárt, amit most elmagyaráztam, kettős változata van a fékrendszernek, tipikus fék és tárcsafék. A könnyű súly a szokásos fékek előnye, a fékezés megbízhatósága a tárcsafékek előnye, amelyek határozottan nem alakítják át a fékezést olyan súlyos körülmények között, mint Csapadék vagy sár. A tárcsafékkel ellátott kerékpárok kissé nehezebbek, mint a tipikus fékekkel rendelkező kerékpárok, a különbség legalább 500 gramm, ami valójában nagyon kevés.

Mégis hogyan válasszuk ki az autóverseny kerékpár, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek?!

Először is nagyszerű értékelni a kerékpáros fajtáját: egy neofita, egy kerékpáros rajongó, aki folyamatosan kerékpározott off-road utakon, egy sportoló, aki élvezi az erőfeszítéseket, egy közúti motoros, aki megpróbál olyan modellt találni, amely arra késztetheti, hogy magasabbra emelkedjen az egyéni rangsorában! Egy további szempont, amely befolyásolja a versenykerékpár választását, az a kiadási terv, amelyet felajánlott és befektetni kíván. Valójában a szerkezet mellett a kerekek, az összeszerelés és a különböző alkatrészek nagyban befolyásolják a kerékpár végső sebességét. Ha azt szeretnénk, hogy jöjjön közel a világon a közúti kerékpározás, mint a” ne Ne végül, elengedhetetlen, hogy értékelje a fajta használata, hogy kívánja, hogy belőle, még a tekintetben, hogy a pillanat áll a kerékpáros képzés. A piacon a Versengő kerékpárok fő típusai a következők: cyclocross, kerékpár, zúzott szikla, fied Cyclocross kerékpárok hanyag tanfolyamokra alkalmas kerékpárok, természetes vagy mesterséges akadályokkal. Ezek olyan kerékpárok, amelyek geometriája ideális a váll folytatásához, miközben akadályokkal vagy magas emelkedésekkel foglalkoznak. A koronát valamivel magasabbra helyezték, mint egy hagyományos országúti kerékpárt, hogy lehetővé tegyék az akadályként funkcionáló táblák átugrását, amelyeket a szervezők az ösvényre helyeztek.

Versenykerékpár méretei

selective focus photo of bicycle partHogyan válasszuk ki a megfelelő versenykerékpár méretét? Lehet, hogy jelentéktelennek tűnik, de a helytelen opció arra késztetheti a kerékpárost, hogy helytelen pozíciót feltételezzen, ezért kényelmetlen lehet, és nem képes elérni a kívánt hatékonyságot. Minden modellhez a keret geometriáját és egy dimenziós diagramot kínálnak, amely a motoros magassága és a ló magasságának lépése szerint a legmegfelelőbb dimenziót adja vissza.

De mi a költsége az autóverseny kerékpároknak? A közúti kerékpárok sebessége a váz típusától függően változhat, különös tekintettel az általa jellemzett termékre és technológiára, valamint arra, hogy mely elemek egészítik ki, a kormánytól a nyeregig, a kerekekig, a csoportig. Akkor biztosan lesz képes-hoz talál több megfizethető autóverseny kerékpárok és mások, hogy minden bizonnyal úgy tűnik, hogy valóban túlárazott. Miért versengő kerékpárok annyiba ne feledje, hogy ezek a csúcskategóriás kerékpárok, amelyeket olyan szakértők használnak, akik a földgömb fázisának kiindulási pontjait foglalják el, és hasonlítaniuk kell a „Ferrarira”, hogy elvigyék őket a dobogó vezető fellépésére. Továbbá, hívjon minket, hogy többet tudjon meg a vásárlás finanszírozásának lehetőségéről és az új kerékpár kifizetéséről gondtalan telepítésekben. Az EBIKES létezik a változatok versengő kerékpárok és MTB (mountain bike): ezek azok kerékpárok felszerelt elektromos motor és az akkumulátor. Különösen alkalmasak azok számára, akik nem képzettek, és akik esetleg olyan utakon kívánnak törekedni, amelyek minden bizonnyal túl kihívást jelentenek. Az igényeitől függően megállapíthatja a pedálozás közben megkapni kívánt „segítség” mennyiségét. A zúzott kő kerékpárok a legmegfelelőbb kerékpárok az úgynevezett kosz-és porutakhoz, de nem olyan ellenállóak. Jelenleg nagy fellendülésük van, és egy terepkerékpár és egy úttest kerékpár összeolvadásából születtek, valójában sok jellemzőjük van az országúti kerékpárokra, azonban a kerekek szélesek és göcsörtösek, mint egy MTB. Rögzített vagy gondoskodott berendezések kerékpárok foglalkoznak fogaskerék kerékpárok, azok nincsenek felszerelve fogaskerekek és fékek, a berendezés rögzítve van a kerék és amikor áthelyezése mindig pedálozni kell, hogy elkerülje a hátsó kerék blokkolását. Ezeket a versenyző kerékpárokat velodromokban használják, de az utóbbi időben egynapos pályák és versenyek is kialakultak, amelyek a világ számos részén és Olaszországban is zajlanak. A helyhez kötött kerékpárok manapság nagyon divatosak, mivel alapvető és gazdaságos kerékpárok, de a biztonság szempontjából is, ha vezetés közben használják őket, jó ötlet legalább az első féket felszerelni.

Szólj hozzá!