Giro d ‘ Italia kerékpáros kirándulás

a person riding a bike down a roadA Giro d ‘ Italia csak az egyik legcsodálatosabb profi verseny, és az idei évet nagy feszültségre tervezték, egészen a domb tetején végzett utolsó befejezéséig. A legnehezebb szakaszok a verseny utolsó hetére érkeznek, és megerősítik, hogy a Giro” a legkeményebb verseny a világ legszebb helyén!„Az expedíciós utazással minden bizonnyal a Dolomitok egyik legnépszerűbb mászásával fog foglalkozni, és a bolygó egyik leglátványosabb útjára lép. Tényleg úgy érzi, a lelkesedés a támogató rajongók, ahogy felmászni a Mount Bondone és a híres Tre Cime di Lavadero órákkal azelőtt, hogy a szakértők teljes ugyanazon utakon keresve a tisztelt Maglia rosa. A Trip Travel exkluzív támogatásával eljuthat a nagy kirándulás központjába. Első osztályú áttekintésekkel, hangulatos olasz barátságossággal és elegáns konyhával, valamint egy olyan ösvényen, amely a kerékpáros gyakorlat óriásaiból áll, Üdvözöljük, hogy csatlakozzon hozzánk a Giro-n egy életre szóló utazásra! Tripo Os S: maradjon a bájos Garda-tónál, és néhány órával a szakemberek előtt másszon fel a Monte Bondone-ra, hogy megnézze a 16.szakasz érkezését a domb tetején. Ugorjon a hivatalos útvonalon, és tapasztalja meg a VIP hozzáférést, hogy megnézze a 18. szakasz hegyi befejezését Val di Zoldo-ban. Mássz fel a Dolomitok szimbóluma, a Tre Cime di Lavaredo lábára, és értékelj egy érdekes túrát, miközben értékeled a 19.szakasz versenypályáját. Haladjon át az olasz Dolomitok érvényesítésén, foglalkozva a Giro del Passo Valparola, a Falzarego és a Passo Tre Croci népszerű mászásaival, és érje el a Dolomitok híres óriását-a Passo Giau-t. Élvezze a termálmasszázs terápiát, amely a Cortina d ‘ Ampezzo hangulatos alpesi szállodájában marad.

Bike fit és meleg fogadtatás a Garda-tónál

gray bikeIsten hozta! Olaszország gyönyörű földgömbje üdvözli Önt, mivel a tapintható várakozási verseny mindenhol megtalálható. Az utazás áttekintések találkozunk Verona Train Terminal 11: 00 a legelső napon az utazás. Az utazás egy gyönyörű, egy órás buszjárattal kezdődik a Garda-tó domboldalaira és Nago-Torbole faluba. A helyi szakemberek könnyű ebédje után, útmutatói minden bizonnyal teljes telepítést végeznek a Domane expedíciós kerékpárhoz. Melegíted a lábad a tó mentén, a völgyekben a csendes utakon és a magával ragadó középkori városokban.

Ma este az idegenvezetők minden bizonnyal érdekes megbeszéléseket tartanak Önnek és útitársának egy alkoholos itallal. Örüljön egy üdvözlő ünnepségnek az üdülőhely teraszán, figyelmen kívül hagyva a festői Garda-tavat, miközben betekintést és frissítéseket cserél a verseny tevékenységéről, mielőtt pihenne a holnapi első teljes lovaglási napra.

Érje el a Monte Bondone tetejét néhány órával a profik előtt, és élvezze a versenybérletet

Ma akkor azonnal beugrik verseny akció, ahogy lovagolni a verseny során a csapat foglalkozik kőhajításnyira mögötted. Az első mászás a Santa Barbara Pass, amely a tetején lélegzetelállító látnivalókat kínál a Garda-tóban,amelyet a Bordala Pass gyorsan követ. Az Aldeno-hegy felé néz Bondone, változó lejtőkkel és néhány kétjegyű lejtővel. Az utat biztosan több száz kerékpáros fanatikus szegélyezi, akik kissé édesebbé teszik az akadályt. Kapsz egy lehetőséget, hogy tesztelje a bátorságot, mielőtt a helyét a tetején, hogy a profik, hogy a módszer később egyszerűen felmászott. Ha már a csoport, akkor lehetősége van arra, hogy élvezze a stimuláló származású, és menjen vissza a központban a mohó választás, vagy lehet, hogy a döntést, hogy shuttle busz a furgon. Ma este a tiéd, hogy nézd meg a várost, és gyönyörködjön a vacsora az Ön által választott pihenés előtt egy másik csodálatos nap kerékpározás.

Top a Dolomitok epikus titánja-Passo Giau

man in black and red bicycle helmet riding on red and black mountain bike on grayMa készüljön fel egy nagyszerű kilátás napjára a nehéz kerékpározás mellett! A személyes kora reggeli buszjárat minden bizonnyal elviszi a keleti, a híres Dolomitok és a város Alleghe. Meg fogja kezdeni a versenyt egy pár kilométer görgők, hogy előkészítse a lábát, mielőtt találkozik a népszerű Giau Pass! 6,2 mérföldes (10 kilométer) emelkedésével, lenyűgöző környezetben, ez a pass az egyik legendás mászás a Dolomit szakaszokban, és ez lesz a 10.megjelenés a versenyterületen. A szakemberek minden bizonnyal izzadnak ugyanazon a pályán néhány nap alatt, de most már minden a saját, hogy megtapasztalja a mellékvágányú eleganciát és a következetes meredekséget. Készítsen egy képet a csúcsról, amelyet látványos, magasodó magasságok vesznek körül, és élvezze a lenyűgöző leereszkedést Cortina d ‘ Ampezzo-ba, otthonába a következő pár napra. Ma este, minden bizonnyal örömmel tölt el egy pihentető vacsora a szállodában, a többi pedig a holnapi érdekes versenyesemények előtt. Stages in Val di Zoldo. Ma gyorsan elkezdheti a kerékpározást a Dolomiti kerékpárúton, amelyet korábban a Dolomitok hosszadalmas módszerének neveztek, amely egy régi vasútvonal programjához igazodik. Ez a rendkívüli út webes forgalom nélkül minden bizonnyal elvisz minket a mai versenypályára és annak utolsó 2 mászására, a Forcella Cibiana-ra és a kezdeti böngészésre a climb Coi útjához, amely négy kilométert tartalmaz, több mint 10% – kal és olyan területekkel, amelyek 19% – ot érnek el egyszerűen öt kilométerre a céltól. A csúcstalálkozón értékelni fogja VIP vízióját, és első kézből láthatja, hogy a világ legnagyobb versenyzői harcolnak. Győződjön meg róla, hogy úgy érzi, egyfajta teljesítmény mellett a tendencia, hogy ezek a speciális autósok most, hogy megértsék a méret a képességeiket. Miután kijelentette a rózsaszín kabátot, exkluzív transzferrel száll fel a szállodába. Ma este, térjen vissza a nap lenyűgöző élő versenytevékenységéhez egy ízletes vacsorával idegenvezetőink kedvelt helyi étkezőjében.

Mássz fel a Tre Cime di Lavaredo lábára, és élvezd a versenyt a Misurina-tó mellett

person riding a mountain bikeMa minden bizonnyal fut az utolsó terület ezekben a napokban nagy színpadon. Az első mászás egy festői Passo Tre Croci. Egy szerény lejtőn működik, ritka hegyi erdőkkel és mezőkkel a Cristallo-hegység lábánál. Minél nagyobbra megy, annál jobb a látvány a Giau-hágó és a Falzarego felé. Az utolsó lenyűgöző felület a Giro tetején a híres Tre Cime di Lavaredo lábához vezet. 10 évvel ezelőtt Vincenzo Nibali egyéni győzelmet aratott a havas csúcson, amikor rózsaszín kabátja drámai módon megjelent a ködből és a hóból, hogy megőrizze teljes diadalát. A vezető akkor leereszkedni vissza a csodálatos tó Misurina az exkluzív túrázás kirándulás megfigyelési tényező. Jelentős felsők kilóg a háttérben, akkor lazítani és megfiatalítani a saját egy remek olasz ebéd és egy félelmetes módosítása ruhák várva a profik. A mai izgalmas verseny befejezése után utazzon vissza Cortinába, hogy értékelje a választott pozitív éjszakát és vacsorát.

Tapasztalat a népszerű Dolomit mászik Passo Campalongo, Passo Falzarego és Passo Valparola. Ma a Giro csoportok átkerülnek egy további területre, de még egy napot maradunk, hogy lefedjük a másik nap csodálatos szakaszának híres mászásait, és teljes mértékben kihasználjuk ezt a hihetetlen területet. Felkapaszkodni közvetlenül Cortinától a Passo Falzarego felé, amely a kerékpározás történetében bőséges; még mindig beszélnek a csodálatos küzdelemről ezen a mászáson Fausto Coppi és Gino Bartali között az 1946-os Giro d ‘ Italián. A kanyargós út a völgy, a közös fa istállók néven tabia és más jellegzetes lakások, úgy, hogy a lábát a következő mászás-a népszerű Campolongo Pass. A nap utolsó mászása a Valparola-hágó, amely egy sűrű erdőből növekszik egy durva tájban, amelyet gigantikus hegyek szerelnek fel. A hágón lévő utat a első földgömb háború hogy segítse az anyagok eljuttatását a frontvonalba. Innen már csak egy hosszú és élvezetes származású vissza a hotel. Ma este találkozz utazótársaiddal utoljára egy búcsúvacsorára és egy tósztra az új barátokra, a kiemelkedő lovaglásra és a legnagyobb Giro d ‘ Italia élményre!

A legjobb szervezet kerékpár körül

A kerékpáros kirándulás minden perce nagyobb, mint amire valaha vágyhat. Több romantika. Extra táj. Több választás. Minden kerékpáros utazás apró fejlesztései teszik igazán egyedivé. És pontosan így segítünk extra emlékek kifejlesztésében. Egy életen át tartó kerékpáros nyaralás megtapasztalása nem teljes az első osztályú kerékpár nélkül, és a Trek Domane a leghatékonyabb módja annak, hogy értékelje az élményt. Az Expedition Bikes elindította az új Trip Domane-t, és most már utazhat rajta. Emelje pad, hogy csodálatos országúti kerékpár kényelem feláldozása nélkül teljesítmény és attribútumok nagyon érzékeny tárcsafékek és digitális sebességváltó. Ez a vadonatúj kerékpár könnyebb, mint valaha, és a karbon kerekek minden kerékpáron alapfelszereltség. Az IsoSpeed innováció lehetővé teszi, hogy kevesebb kezdeményezéssel vezessen, ameddig csak akar. A kerékpáros nyaraláson közlekedő kerékpár számít. Ezért biztosítjuk a legújabb és legjobb kerékpárokat az üzleti életben.

Szólj hozzá!